Forum KSM AP
Nie zalogowano.
#1 2009-07-22 15:09:06
- mega_mistal
- Użytkownik
Mistrzostwa Polski KSM w Futsalu
Mistrzostwa odbędą się już niedługo bo w terminie 28-31 sierpnia w okolicach Gdańska.
Osoby chętne do gry w reprezentacji naszej diecezji zapraszam na mecze towarzyskie, w czasie których wybiorę osoby które pojadą na turniej.
Terminy spotkań zacznę ustalać w momencie gdy zgłosi się do mnie wystarczająca liczba osób do gry.
Jako że nie wszyscy zaglądają na to forum, a do tego mamy wakacje, proszę (szczególnie kierownictwa) o poinformowanie swoich członków/współczłonków o tymże fakcie.
Osoby chętne proszę o zgłoszenie się w postaci maila do mnie (mega_mistal@op.pl) i te osoby będą informowane nie tylko na forum ale też mailowo o terminach meczów.
Michał Nienartowicz
Ostatnio edytowany przez j.roszk (2009-07-27 10:25:51)
#2 2009-07-28 17:10:20
- mega_mistal
- Użytkownik
Re: Mistrzostwa Polski KSM w Futsalu
Trening odbędzie się w czwartek 30 lipca o godz. 18 na boisku przy kościele św. Cyryla i Metodego na Woli (ul. Wigury 5).
Jako że 1 sierpnia rozpoczyna się rowerowa pielgrzymka, a do 10 sierpnia należy zgłosić skład drużyny, w czasie tego treningu zostanie wybrany ostateczny skład.
#3 2009-08-24 16:19:47
Re: Mistrzostwa Polski KSM w Futsalu
Ja niestety nie mogę jechać, a żałuję tym bardziej, że imprezę zamyka koncert Arki Noego i 2 Tm 2,3.
To tak w ramach dodatkowego zachęcenia, gdyby było potrzebne ![]()